ADVANCED SYSTEMCARE

De Advanced Systemcare is een bekende utility software product van Iobit. Het is een gereedschapskist voor het opschonen, beveiligen en optimaliseren van een Windows computer.

iobit advanced systemcare proDe Advanced Systemcare komt in drie verschillende versies. De eerste versie waar iedereen naar zoekt, de Advanced Systemcare is een lokeend. Het bevat niks van waarde en doet niks voor je computer. Je zou kunnen stellen dat het een gratis kijkversie is om zo te bepalen of je geld wilt uitgeven voor de Advanced Systemcare Pro versie. Het is deze versie van de Advanced Systemcare met het huidige nummer 9 die wat meer vlees op het bod heeft.

De Advanced Systemcare 9 Pro:

advanced systemcare 9Het is de Advanced Systemcare Pro die waardevolle dingen voor je computer kan doen, maar je zult wel zo’n 30 euro moeten betalen. Dit is geen hoog bedrag als je bedenkt dat er een malware scanner met surf bescherming en een privacy cleaner in zit. De naam mag het misschien niet aageven, de Advanced Systemcare Pro is een volwaardig utility en security software product. Wat ik jammer vind is dat er geen driver scanner is aan toegevoegd. Je beschikt wel over een module voor schijfbeheer en het opschonen van het register.

De Advanced Systemcare 9 Ultimate: 

Het lijkt erop dat Iobit deze versie alleen in naam zich laat onderscheiden van de Pro versie. Er is geen echt verschil tusssen de Advanced System 9 Pro en Ultimate versies. Het verschil zit hem in de naam. Niet in de prijs. Deze is het zelfde. Bij de Ultimate ligt de nadruk meer op het waarborgen van je veiligheid en privacy online. Je bent er van verzekerd dat je beschikt over de anti-malware technololgie van Bitdefender. Zeker, de Ultimate versie herbergt de anti-malware technologie van Bitdefender, maar dan voor een veel goedkoper prijskaartje.

Wat zijn de concurrenten van de Advanced Systemcare software?

Advanced Systemcare versus PCKeeperDe Advanced Systemcare is niet eenzaam in deze verzadigde markt van utility software producten. Een van de belangrijkste concurrenten is de PCKeeper. De PCkeeper heeft live technische assistentie ingebouwd. Je kunt daar direct contact leggen met een Certified Microsoft beheerder. Dit is een bijzondere meerwaarde in vergelijking met de Advanced Systemcare. Daarnaast bevat deze software een betere antivirus en meer toeters en bellen die inderdaad handig kunnen zijn. De maker, Kromtech is ook een Microsoft ISV Gold Partner. Voor meer informatie: PCKeeper Review.

Een andere concurrent is ontwikkeld door Systweak, de Advanced System Optimizer. Persoonlijk, zou ik toch kiezen voor de PCKeeper aangezien echt advies van een systeembeheerder in geval van nood en grote problemen echt veel tijd en ellende kan sparen.

Het oordeel over de Advanced Systemcare.

Iobit maakt mooie software, maar de verschillende versies met de specifieke eigenschappen zijn niet helemaal duidelijk. De boodschap dat de Advanced Systemcare meer dan 300 % de internet snelheid kan optimaliseren is moeilijk vol te houden en te bewijzen. Het kan mogelijkerwijs voor veel klachten zorgen van teleurgestelde klanten. Iobit is sinds 2004 actief en als Chinees bedrijf hebben ze geen slechte reputatie. Bovendien, is het een prestatie dat Iobit een technische samenwerking met Bitdefender heeft. De malware scanner van de Advanced Systemcare Ultimate editie is gebaseerd op de AV-technologie van Bitdefender.  Niettemin, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de concurrenten zoals de PCKeeper. Goed, dit is mijn persoonlijke mening en je bent zelf van harte welkom om zelf een oordeel te vellen over de Advanced Systemcare.

Je bent welkom om deze software hier eens gratis te testen:

Gratis Advanced SystemCare Download – Testversie!

Advanced Systemcare review

 

iobit advanced systemcare

Gerelateerde artikels: