PC HEALTH ADVISOR

PC Health Advisor bevat een uitgebreide suite met instrumenten voor het optimaliseren, opruimen, onderhouden en zelfs beschermen van uw computer. De software repareert eenvoudig veel voorkomende fouten die uw computer kunnen plagen en het ruimt bestanden op die uw systeem vervuilen en vertragen.

Pc health advisor van ParetoLogicPC Health Advisor is niet zo maar een hulpprogramma. Het programma lost tientallen algemene problemen op en geeft u de middelen en de informatie om zoveel mogelijk te optimaliseren en af te stemmen. Accepteer niet dat uw computer traag is en verspil geen tijd aan het ontdekken van talloze andere computerhulpmiddelen. Met PC Health Advisor beschikt u over een oplossing voor elk probleem. Hier heeft u de mogelijkheid om deze software te testen om te zien welk probleem uw computer vertraagt. Deze meeste van onze lezers downloaden hier nu een gratis diagnose scan met de PC Health Advisor.

Probeer gratis pc health advisor

Wat maakt uw computer eigenlijk traag? Hoe kunt u de PC sneller maken? 

Klik voor een gratis PC Health Advisor diagnose scan!

download pc health advisor

pc health advisor review

PC Health Advisor is ontwikkeld door Paretologic een Microsoft Certified Gold Software Vendor. Paretologic is een van de meest beroemde en oudste utility software ontwikkelaars en de PC Health Advisor is het meest bekende programma dat ze hebben gemaakt.

Voor meer informatie kunt u de volgende recensie over de PC Health Advisor lezen:

 

Wat zijn bekende en goede alternatieven voor de PC Health Advisor van Paretologic?

Hieronder verwijzen we naar recensies van andere bekende merken op het gebied van Windows optimalisatie:

Nieuw – Een speciale aanrader is toch de software van Avira.

PC Health Advisor versus AviraTraditioneel gezien is Avira vooral beroemd vanwege haar internet security software. Recentelijk is Bitdefender op de markt gekomen met een totaaloplossing voor computer veiligheid en optimalisatie: Bitdefender Total Security. Deze bevat o.a. de System SpeedUp en backup technologie van Avira. Met deze oplossing bent u volledig voorzien in alle mogelijke wensen die u ook maar zou hebben. Helaas, de Bitdefender software is niet goedkoop, maar wel zeer, zeer goed en zo super compleet! Voor meer informatie: Bitdefender Software.