Torrent Spyware doctor

Veel mensen zijn opzoek naar een illegale versie van Spyware doctor, in de vorm van een illegale licentie of registratie code, of door middel van het download van een gekraakte versie van Spyware doctor (een torrent bijvoorbeeld).  Toch is dit sterk af te raden! De Spyware doctor van PC Tools is een anti-virus programma, die uw pc moet beschermen tegen trojans, virussen, spyware en andere malware. Een versie gemanipuleerd door een hacker, die niet als doel heeft uw gratis software te verstrekken, maar juist het product wijzigt voor om een trojan of malware (achterdeur in uw computer) te installeren.

Als u geen gekraakte versie download maar een al reeds bestaand serienummer gebruikt, loopt u het risico dat Pc Tools, actualisaties van virusdefinities bij uw computer stop zet.
Dit houdt in dat u denkt dat u beschermd bent tegen virussen, maar onder tussen zijn uw virus definities van het jaar 1990. Uw pc is dus domweg niet beschermd.

Uiteraard, bent u vrij om zelf dit risico te lopen met een Torrent versie van de Spyware Doctor. Maar voor nog geen drie tientje heeft u een complete bescherming, updates en support; En dat voor drie computers!
Wat is nu wijs om te doen? Deel u meining op een Google+ post over dit onderwerp: Torrent voor spyware doctor.

[antivirus id=a1 title=’Download de orginele versie van Spyware Doctor en bescherm uw computer’]

[footer]

Meet the Author

Admin
0 comments… add one

Leave a Comment