POLITIE VIRUS VERWIJDEREN

Hoe kan ik het beste het Politie Virus Verwijderen?

Het Politie Virus verwijderen is gelukkig makkelijker dan je denkt. De beste virusscanners zijn in staat om het Politie virus te verwijderen. Twee concrete voorbeelden van twee specialisten zijn de SpyHunter en de Hitman Pro.

politievirus verwijderenHet Politie virus is op dit moment behoorlijk bestudeerd geworden door vele verschillende antivirus bedrijven. Niet zo vreemd, aangezien het gaat om een geraffineerd stukje werk die slachtoffers telkens weer voor de gek weet te houden. Het Politie virus komt voor in vele verschillende gedaantes, maar de kern van dit stukje malware is dat het een Kovter / Reveton gijzelvirus is met vele verpakkingen. Het staat o.a. ook bekend als:

politie virus verwijderenAls rode draad geldt dat het er op lijkt dat de politie of een of andere overheidsinstantie beslag heeft gelegd op de computer vanwege een of ander strafbaar feit. Er moet een boete worden betaald om de computer te vergrendelen. Vele slachtoffers betalen de boete en de cybercriminelen achter deze ransomware hebben zodoende al miljoenen euro’s verdiend. Dit is niet zo vreemd aangezien vele gebruikers worden onthust. Het is een feit dat deze ransomware pornografische beelden van kinderen kan tonen en vervolgens de gebruiker er van beticht in bezit te zijn van dit beeldmateriaal. Een boete van 300 USD wordt gemakkelijk betaald wanneer de gebruiker in totale wanhoop en angst handelt om zo ook weer toegang te krijgen tot alle bestanden op de computer.

Het investeren in een goed antivirus product is noodzaak. Daarnaast is het zaak om alle veiligheidsupdates toe te passen waardoor mogelijke kwetsbaarheden op de computer worden gedicht. Het Politie virus maakt gebruik van bekende veiligheidslekken om een computer te besmetten.

politie virusZo ver bekend, is er nog geen variant bekend die Apple computers in het vizier heeft. Niettemin, een Mac virusscanner programma is tegenwoordig ook een waardevolle aanvulling voor mac gebruikers. Er is elk jaar meer en meer Mac malware in omloop. Voor meer informatie: Mac Antivirus.

Voor meer informatie:

 

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.