HITMANPRO KICKSTART

De HitmanPro Kickstart is een programma ontwikkeld door het Nederlandse security software bedrijf SurfRight.

hitmanpro kickstartSurfRight is beroemd geworden met de ontwikkeling van een uitstekende malware scanner, de Hitman Pro. De Hitman Pro is een goedkope, maar super krachtige Nederlandse second opinion anti-malware programma voor het redden van besmette computers. Hitman Pro kan de meest complexe malware soorten detecteren en verwijderen, zoals….

De HitmanPro kan deze rommel detecteren en verwijderen ondanks dat deze computers beschermd waren met up-to-date antivirus software zoals een standaard Windows virusscanner.

hitman pro kickstartDe HitmanPro Kickstart is speciaal ontworpen bij het helpen verwijderen van ransomware, de gijzelvirussen. Je kunt deze vanuit jouw eigen gekochte en geïnstalleerde Hitman Pro programma installeren op een aparte USB-stick. Ik zou deze USB-stick met de HitmanPro.Kickstart versie apart bewaren in geval van complexe malware incidenten zoals een gijzelvirus besmetting. Voor 29 euro ben je de Hitman Pro rijker en includeert de Kickstart versie. Voor meer informatie: Hitman Pro aanbieding!

Een gijzelvirus zet een computer volledig vast en versleuteld alle bestanden op de computer. De sleutel kan door het betalen van een bepaald bedrag in losgeld door de cybercrimineel worden vrijgegeven. Een bijkomend probleem is dat ransomware zich vaak camoufleert als een autoriteit, zoals de Politie of Buma Stemra. De meeste mensen betalen het losgeld, hoewel dit nooit word aanbevolen. Veel slachtoffers die hun computers en gegijzelde bestanden willen redden zonder het betalen van losgeld schakelen de hulp in van Hitman Pro en de Hitmanpro Kickstart module. De HitmanPro Kickstart is in feite een variant van de Hitman Pro op een USB stick. De Hitman Pro Kickstart maakt het mogelijk om een computer op te starten vanaf een USB stick om zo malware van een gegijzelde of vergrendelde computer te verwijderen.

surfright hitman proDe Hitman Pro is uitstekende software ontwikkeld in Nederland en is zeer goedkoop in vergelijking met de dure A-merken zoals Bitdefender, Emsisoft, Avira en Norton. Steun de Nederlandse economie en investeer 29 euro in een hoogwaardig product voor het verwijderen van malware. Klik hier voor een goede Hitman Pro aanbieding!

Waarom zou ik de HitmanPro Kickstart gebruiken?

Wanneer een computer besmet is geworden met een gijzelvirus, zal het niet meer mogelijk zijn om het bureaublad te benaderen. Er zal telkens een beeldvullend bericht verschijnen wanneer je tracht je computer te gebruiken. Het is ook niet mogelijk om antivirus programma te starten. De computer is geblokkeerd en je kunt er niks aan doen…… gelukkig met de HitmanPro Kickstart is het mogelijk om via een USB-stick de computer te benaderen en de ransomware te verwijderen zonder dat er toegang tot de computer vereist is!

Aanbevolen werkwijze:

  1. Koop de HitmanPro
  2. Installeer de HitmanPro Kick op een andere schone computer
  3. Open HitmanPro en klick op de Kickstart editie.
  4. Pak een USB-stick met genoeg geheugen en installeer vervolgens de HitmanPro Kickstart editie op deze USB-stick.
  5. Je USB-Stick met de HitmanPro.Kickstart versie is klaar voor gebruik op je besmette computer.
  6. De HitmanPro Kickstart is gratis en makkelijk in gebruik, hier kun je een handleiding vinden over hoe je het gijzelvirus van de computer kunt verwijderen:

Bronnen:

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.