REGCLEAN PRO

regclean proEr wordt veel geschreven en gezocht naar Regclean Pro. Dit is een product naam voor een registy cleaner van Systweak. PRO verwijst naar professionalSystweak is een gevestigde naam op het gebied van goede software ontwikkeling, maar de Regclean Pro is anno 2014 geen aanbevolen software meer.  De ontwikkeling van nieuwe software oplossingen is nu veel verder gekomen. Tegenwoordig worden er complete alles-in-één oplossingen ontwikkeld voor computer onderhoud en beveiliging. Waarom zou iemand geld uitgeven voor een registry cleaner zoals de Regclean Pro als er voor een tientje extra een prachtige alles-in-één oplossing kan worden gekocht voor Windows optimalisatie en beveiliging?

Systweak biedt zo’n oplossing ook aan, de Advanced System Optimizer. Deze complete gereedschapskist bevat heeft ook de Regclean Pro ingebouwd. Daarnaast zitten er een hoop andere gereedschappen in voor het opschonen van de computer. Het is mijn aanbeveling om de Regclean Pro niet te testen en te gebruiken. Lees mijn review over de Advanced System Optimizer.

Regclean Pro verwijderen?

Heb je de Regclean Pro al geïnstalleerd en je wilt deze verwijderen van de computer? Het is gemakkelijk om de Regclean Pro te verwijderen door het volgen van de volgende instructies:

OPTIE 1. Automatisch met behulp van software:

Het meest gemakkelijke is om gebruik te maken van een Windows optimalisatie programma die een uninstaller programma bevat. De Advanced System Optimizer bevat zo’n programma, alternatief is een uitstekende concurrent: PCKeeper. Deze zorgen ook dat het programma correct wordt verwijderd zonder dat het rommel achterlaat op de harde schijf. Een zogenaamde schone verwijdering van het programma. Daarnaast, biedt het een uitkomst wanneer het programma zich moeilijk laat verwijderen. De PCKeeper heeft o.a. een ingebouwde helpdesk die men kan raadplegen.Voor meer informatie PCKeeper Review.

OPTIE 2. Handmatig:

  1. Ga naar Start – Uitvoeren.
  2. Vervolgens typ je hier msconfig <enter> ga door naar tabblad Opstarten.
  3. Vervolgens zoek je naar de verwijzing naar Regclean Pro.
  4. Ten slotte verwijder je het vinkje voor die regel en verwijder je Regclean Pro.

OPTIE 3. Handmatig Regclean Pro verwijderen:

Ga naar start>configuratiescherm>software of programma’s en onderdelen en verwijder daar het programma Regclean Pro.

Voor een meer uitgebreide beschrijving: hoe kan ik Regclean Pro verwijderen?

Is de Regclean Pro een slechte registry cleaner?

regclean pro reviewEr zijn nogal klachten over deze software en verschillende recensies beschouwen de Regclean Pro als een mogelijk ongewenst programma. Dit wordt aangeduid met de term PUP en staat voor Potential Unwanted Program. De software is geen malware en ook geen rogueware, maar het installeren van het programma wordt niet aanbevolen. Ben je op zoek naar een goede registry cleaner? Dan maak gebruik van de Advanced System Optimizer of de PCKeeper. Zeker het Windows register is zeer belangrijk voor het goed functioneren van de computer, maar het opschonen van het register is maar één klein aspect waar we naar moeten kijken bij het opschonen van de computer. Conclusie, laat de Regclean Pro links liggen en kijk eens naar betere, completere Windows optimalisatie programma’s voor het onderhouden en beveiligen van de computer! Ik ben het eens met het advies van Veer dat ze gaf in een artikel op Computer Opschonen & Software advies: RegClean Pro Review.

Gerelateerde artikels:

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: