REGCLEAN PRO VERWIJDEREN

Hoe kan ik het beste Regclean Pro verwijderen?

Wil jij Regclean Pro verwijderen omdat je de software niet goed genoeg vindt? Heb je Regclean Pro gedownload en gestest, maar je wilt er niet voor betalen? Er zijn genoeg redenen om niet Regclean Pro te gebruiken en Regclean Pro verwijderen. Persoonlijk vind ik het product te beperkt qua functionaliteit. Het is veel beter om te kijken naar de Advanced System Optimizer als je op zoek bent naar een complete oplossing voor het beveiligen en opschonen van de computer.

Er zijn verschillende manieren waarop je de Regclean Pro kunt deïnstalleren en verwijderen van je computer. 

1. Het makkelijkste wat je kunt doen is om naar  Start  dan > Configuratiescherm dan > Programma’s & onderdelen te gaan. Daar kun je waarschijnlijk de Regclean Pro in het lijstje staan. Selecteer het product en verwijder het van jouw computer.

2. Wanneer dit niet lukt kun je ook via C:\Program Files\RegClean Pro opzoeken en deze via de eigen uninstaller (unins000.exe) verwijderen.

Het lukt me nog steeds niet om Regclean Pro te verwijderen!

regclean pro verwijderen3. Wanneer je gebruik maakt van Windows optimalisatie software zoals de PCkeeper, dan kun je gebruik maken van een specialistisch tooltje die alle programma’s voor je kan verwijderen en ook het register verder schoon maakt van mogelijke restbestanden van dit programma. PCkeeper heeft ook een ingebouwde helpdesk met Microsoft gecertificeerde techneuten die je verder kunnen helpen. De PCkeeper is niet duur, maar kost wel geld. PCkeeper bevat ook een zeer goede malware scanner. Voor meer informatie: PCKeeper Review.

4. Wanneer je problemen hebt met het verwijderen van Spyhunter kan het ook te maken met corrupte register sleutels. Microsoft heeft een tooltje ontwikkeld die je daarbij kan helpen: Microsoft Fixit.

5. Systeemherstel. Dit is handing wanneer je de Regclean Pro er maar pas op hebt gezet.  Probeer systeemherstel te doen in de veilige modus en ga één of enkele dagen terug. Systeemherstel kan geen kwaad als het maar om enkele dagen gaat. Alleen mogelijke updates en programma’s die je vandaag of gisteren hebt geïnstalleerd zul je opnieuw er op moeten zetten.

Relevante artikels:

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: