De Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer 3

Het klinkt misschien niet zo makkelijk, Advanced System Optimizer, maar het werkt zo mooi! Ik heb vele verschillende software pakketten bekeken, maar ik heb nog nooit zo’n complete en gebruiksvriendelijke oplossing gezien voor het onderhouden van de computer en het optimaliseren van Windows.

Met de Advanced System Optimizer heb je in feite een alles-in-één oplossing voor het beschermen, beveiligen, optimaliseren en opschonen van de computer. De ontwikkelaar van deze software, Systweak, is een zeer bekende Microsoft Gold Software Vendor en al meer dan 14 jaar actief met de ontwikkeling van dit product. Internationaal gezien heeft deze utility software al zeer veel lof geoogst. De gerenomeerde site Top10Reviews heeft al sinds 2009 de Advanced System Optimizer uitgeroepen als beste utility software suite. In 2014 heeft Systweak met deze software een exellence award en gold award gekregen. De meeste van onze lezers kunnen het niet nalaten en drukken hieronder op de groene knop om dit beest eens te testen op de computer.

systweak aso review

Gratis PC Diagnose Smart Scan met de Advanced System Optimizer!  

advanced system optimizer

advanced system optimizer review

Welke gereedschappen zitten in de Advanced System Optimizer?

De Advanced System Optimizer bevat o.a. de volgende snufjes:

  • Een register cleaner voor het opschonen en defragmenteren van het Windows register.
  • Een anti-malware programma voor het opsporen en verwijderen van spyware en andere malware.
  • Een hele module voor het beheren, opschonen en defragmenteren van de harde schijf.
  • Een volledige module voor het beschermen van de privacy en de verwijdering van privacy gevoelige bestanden.
  • Een programma voor het herstellen van verwijderde en verloren bestanden van de harde schijf.
  • Een programma voor het bijhouden van de Windows stuurprogramma’s.
  • Een programma voor het definitief verwijderen van bepaalde bestanden.
  • Een programma voor het maken van backups van bepaalde belangrijke bestanden.
  • Een programma voor het opsporen en verwijderen van dubbele bestanden.
  • En nog veel meer andere hulpmiddelen.

advanced system optimizer is een complete oplossingAangezien deze software van Systweak zo compleet is, is het gewoon eens verstandig om deze eens zelf te bekijken op de eigen computer. Je krijgt een gratis smart pc scan voor het diagnostiseren van de huidige status en gezondheid van de computer. Klik hier onder op de download knop om de software eens zelf in actie te zien.

Wat maakt jouw computer trager ?

advanced system optimizer

Systweak ASO recensie 2014

Wil je kijken en vergelijken?

Advanced System Optimizer Recensie Zeker, het is slim om deze software eens te vergelijken met een ander produkt. Toch, het is niet makkelijk om een zo compleet kwaliteitsproduct te vinden. Ik weet ereen aantal die de moeite waard zijn. Zo heb je ook de RegCure Pro. Deze heeft bijna de zelfde aantal features en is ook ontwikkeld door een Microsoft erkende Gold Partner. Nadeel is dat deze niet in de Nederlansde taal beschikbaar is. Dit geldt ook voor de PCKeeper, maar deze heeft wel een uitstekende malware scanner en een echte helpdesk ingebouwd met Microsoft gecertificeerde techneuten!

Een ander product is de PC Health Advisor, maar deze heeft geen antivirus module. In dat opzicht zou de Advanced SystemCare ook een optie kunnen zijn, deze bevat inderdaad een ook prijsbeloonde antivirus module voor een goede prijs: Iobit Advanced Systemcare. Mijn voorkeur zou gaan naar de PCKeeper aangezien deze met een veel betere productondersteuning is voorzien.

Voor meer informatie: