Windows Vista versnellen

Windows Vista staat bekend om haar vele problemen.
Het grootste  probleem is zonder twijfel het performance probleem. Windows Vista draait niet snel, Windows is gewoon traag. Na verloop van tijd heeft Microsoft de boel wel een beetje kunnen recht zetten, met behulp van vele updates en service packs. Maar echt lekker zit het nog niet. Mocht u van plan zijn om op een oudere pc Windows te instaleren, en het systeem voldoet niet aan de eisen van Windows 7, installeer dan Windows XP.

In dit artikel geven we tips en trucs om Windows Vista te versnellen.
Er zijn twee gebieden waar u uw pc kunt versnellen, het opstarten van Windows Vista versnellen of het versnellen van de algemene performance.

Windows Vista versnellen (Algemene performance)

Stap uitvoeren Uitzetten visuele effecten
Visuele effecten windows Vista uitzettenWindows Vista zit vol met mooimakers. Volgens mij heeft Microsoft zich te veel op deze mooimakers gericht ,wat zeker niet ten goede is gekomen aan de performance.
Natuurlijk is het leuk om mooie vensters en knoppen te zien, maar als u computer traag wordt daardoor is het beter deze dingen uit te zetten.
Het uitzetten van deze visuele effecten is ook helemaal niet ingewikkeld.
Uitzetten van visuele effecten in Windows Vista
Stap uitvoeren Uitzetten van Windows features
Windows vista features uitzettenStandaard zitten er heel veel features in Windows die u waarschijnlijk nooit gebruikt.
Om een voorbeeld te noemen, gebruikt u Telnet client of Telnet server?
Of het Windows DFS Replication service? Vast niet!
Door deze features uit te schakelen, kunt u Windows sneller maken.
Uitzetten van Windows Vista services (Features)
Stap uitvoeren Optimale configuratie instellen
Windows Vista configuraties aanpassenOmdat er veel fouten zijn gemaakt in deze versie van Windows, is de configuratie van deze windows versie een zooitje. Windows bewaard de configuratie in het Windows Register, een sleutel element in het OS.
Ik raad u niet aan om zelf  in het register te sleutelen, het register opschonen is een gevoelige taak. Als u hier een fout maakt, kan dit erge consequenties hebben. Ik raad u aan: [speedtool]. Dit is een product die al vele prijzen in de wach heeft gesleept en is gespecialiseerd in het aanpassen en optimaliseren van Windows.
U heeft totaal geen pc ervaring nodig om het maximale uit Windows te halen!
Meer weten over [speedtool textonly=’1′]

[footer]