MACKEEPER – HUMAN INSIDE

Zoals ik al eerder schreef over de Mackeeper, het  is op dit moment de beste alles-in-één utility en security software voor een Mac computer. Het belangrijkste is toch wel het feit dat Mackeeper niet alleen maar software programma op de computer is. Elke Mackeeper gebruiker heeft 24/7 toegang tot een gecertificeerde Apple techneut. Het is zeg maar je persoonlijke assistent voor alle technische vragen en problemen over jouw mac. Op jouw aanvraag kan deze Mac techneut ook van zijn kant een systeem scan analyseren om precies uit te vinden wat er mis is met jouw computer. Dit is zeer bijzonder en natuurlijk het beste wat je kunt wensen in het geval dat je als een mac gebruiker met vooral ernstige technische problemen vast zit. Bovendien, het bespaart je gewoon een hoop geld en tijd in geval van problemen. In het normale geval zou je deze expertise in huis moeten halen en per uur afrekenen. Het is mede daarom dat ik de Mackeeper kan aanraden. Je kunt hier de Mackeeper gratis testen:

mackeeper human inside

Wat is er mis met mijn systeem?

Klik hier voor een gratis diagnose scan met de Mackeeper!

 

download Mackeeper human inside

mackeeper human side

Hoe werkt Human Inside in de praktijk? 

  1. System Scan. Is je Mac traag geworden? Voer dan een system scan uit. De Mackeeper maakt een uitgebreide diagnose over jouw systeem en controleert o.a. op de aanwezigheid van Mac malware.
  2. Report. Op basis van de resultaten genereert Mackeeper een rapport en zal deze doorsturen naar een Apple computer expert.
  3. Built-In Chat. Deze computer expert maakt vervolgens een verbinding via de chat optie binnen Mackeeper.
  4. Analysis. De computer expert staat tot jouw beschikking en je kunt voor alle vragen bij hem terecht. Hij zal je helpen.
  5. Results. Vervolgens kunnen de reparaties en optimalisaties worden ingezet. Eventuele malware zal worden verwijderd. Trouwens, de Mackeeper verzamelt geen persoonlijke en privacy gevoelige informatie.
  6. System Status. Je kunt hier een overzicht van de status van jouw mac zien. System Status wordt elke keer geopeend wanneer jij de Mac opent om zo jouw te helpen met het monitoren van jouw Mac. Wanneer er iets mis is, kun je meteen een find & fix scan uitvoeren en er voor zorgen dat een Apple computer expert de problemen verhelpt. Voor vragen kun je gewoon direct met hem chatten!

Conclusie:

De Mackeeper is niet alleen één uitstekende softwarematige totaaloplossing voor het onderhouden en opschonen van een mac, het bevat ook een ingebouwde helpdesk waarbij je direct contact kunt leggen met een Mac expert voor al jouw vragen en problemen. Kromtech, de ontwikkelaar van deze oplossing, heeft de Mackeeper naar nieuwe hoogtes getilt en de concurrenten ver achter zich gelaten. Heb jij al een mac virusscanner? Wil jij de beschikking hebben over een persoonlijke Mac expert in geval van vragen en problemen? Test dan eens deze bijzondere software, de Mackeeper met een Human Inside:

Klik hier voor een gratis diagnose scan met de Mackeeper!

Gerelateerde artikels: