ADWARE REMOVER

Wat is een goede adware remover?

adware removerEen adware remover is een engelse term die verwijst naar een software programma die gespecialiseerd is in het verwijderen van adware. Het probleem is dat de meeste virusscanners en antivirus software pakketten adware niet onderkennen als een mogelijk malware incident. Adware wordt vaak beschouwd als een mogelijk ongewenst programma (PUP), maar niet als een malware programma. De meeste antivirus producten vlaggen adware niet. Daarom wordt het verwijderen van adware een probleem, want de gebruiker weet vaak niet welk programma eigenlijk verantwoordelijk is voor het lastigvallen van de computer gebruiker met allerlei schermpjes en advertenties. Daarom dat veel mensen die last hebben van adware pesterijen op zoek gaan naar een specifieke adware remover; een programma die zonder pardon adware vlagt als ongewenst en een mogelijk malware incident.

Wat zijn de beste adware removers op dit moment?

beste adware removerHelaas, op dit moment is er nog weinig keuze als het gaat om het selecteren van de beste adware remover. Gelukkig is het wel zo dat de beste adware removers die wij hebben gevonden ook uitstekende malware scanners zijn. Dit wil zeggen, het zijn beproefde oplossingen die internationaal veel erkenning hebben gekregen voor het vinden van alle mogelijke malware die zich dan ook verstopt op de computer. Dit wil zeggen dat deze specialisten ook uitstekende spyware removers zijn en gijzelvirussen kunnen aanpakken zoals het politievirus. Helaas, de programma’s zijn niet gratis, maar zijn wel het geld waard.

  1. SpyHunter 4
  2. Hitman Pro
  3. Ad-Aware

Een specifiek programma die alleen adware verwijdert en als een lokeend wordt gebruikt is de Adware Removal Tool van Bitdefender. Het is een ideale manier om klanten te verwerven voor de meer uitgebreide internet security suites van Bitdefender. De traditionele beste antivirus producten zullen niet altijd tot de eerste keuze behoren als het gaat om het verwijderen van adware. Niettemin, Hitman Pro en SpyHunter behoren tot de beste antivirus en anti-malware programma’s die je zou kunnen kopen. Ze worden normaal geclassificeërd als ‘second-opion’ malware scanners. Dit is zeker misleidend, want ze kunnen gewoon als de primaire malware scanner worden ingezet naast een reguliere Windows scanner, Microsoft antivirus product of gratis virusscanner.

Voor Apple Mac computers gelden andere regels. Deze computer systemen vergen een virusscanner voor mac OS X systemen voor het weren van speciefieke mac malware. Een goed en compleet programma is de Mackeeper.

Gerelateerde artikels:

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.