SpyHunter

SpyHunter is een een krachtige malware security suite voor het in detail bestuderen en verwijderen van alle mogelijke malware infecties + bevat een ingebouwde helpdesk!

spyhunter 4 reviewInderdaad, de SpyHunter scan gaat elk bestandje door en legt elke mogelijke bedreiging in kaart. Zelfs alle cookies in uw browsers worden geclassificeerd op basis van risico’s. Als u de computer schoon wilt maken van privacy gevoelige informatie en hardnekkige malware zoals spyware, keyloggers, rootkits, ransomware en adware; dan heeft u met de SpyHunter van EnigmaSoft de juiste gereedschap. Het is een feit dat in de loop van 2014 meer 32 % van alle computers in de wereld besmet zijn geraakt met kwaadaardige malware (bron 1). Als we daarbij adware optellen ligt dit percentage veel hoger.  De meeste van onze lezers testen hier de SpyHunter om gratis te bepalen in hoeverre de computer wel of niet besmet is met adware, spyware en andere malware varianten die zich stiltjes op de computer verstoppen.

Probeer gratis spyhunter

Hoeveel malware infecties heeft uw computer opgelopen? 

spyhunter

Klik voor een gratis malware analyse met de SpyHunter

 spyhunter recensie

U heeft al een virusscanner? U zult verstelt staan van wat de meeste virusscanners doorlaten qua malware. Volgens een onderzoek van ShadowServer missen alle bekende A-merken zoals AVG, Avira, Sophos en Kaspersky meer dan 40 % van alle nieuwe malware. Het is dan ook niet vreemd dat security experts het aanraden om naast een standaard security oplossing een echte specialist te gebruiken. Een echte specialist is de SpyHunter. Deze anti-spyware en security suite is al in vele TV-programma’s en reviews besproken geworden als een expert op het gebied van het verwijderen van spyware. Vooral spyware is vaak moeilijk te vinden en te verwijderen. Dus, het feit dat uw virusscanner geen alarm geeft, wil nog niet zeggen dat uw computer veilig is. Test het eens zelf, u heeft niets te verliezen met een gratis SpyHunter malware scan.

spyhunter

Een gratis malware diagnose kunt u hier meteen krijgen van SpyHunter!

spyhunter

spyhunter 4

Wat kan ik verwachten van de SpyHunter?

Naast de accurate diagnose, krijgt u een rapport met alle details over de gevonden risico’s. Het bijzondere is dat een licentie van de SpyHunter ook een directe koppeling heeft met een hulpdienst in geval met moeilijke problemen. Het is helaas zo dat veel malware gewoon zeer lastig te verwijderen is. Wanneer u in de problemen komt, heeft u altijd zonder extra kosten toegang tot een hulpdienst en  expert advies. Dit is volgens mij een zeer waardevolle optie. Zeker wanneer u te maken heeft met een zeer lastig geval. Het zal u veel ellende en ook geld besparen.

Gerelateerde posts:

————————————————————————————

Bron 1. Report – 32 % of PC around the world are infected.

Bron 2. Report – Virusscanner laten veel malware door.

Bron 3. Review – SpyHunter Review!

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.