ANTIVIRUS MAC

De beste Mac antivirus software selectie:

Deze beste mac antivirus software is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek van beroemde, wetenschappelijke onderzoeksorganisaties op het gebied van het testen van antivirus software. De meest bekende namen zijn AV-Comparatives en AV-Test. Ik heb de test rapporten van 2013 en 2014 gelezen van deze organisatie en op basis hiervan een selectie gemaakt.

1 . Kasperksy Total Security 2015

Kaspersky is elk jaar de grote winnaar in alle mogelijke vergelijkende tests. Als Kasperksy niet op nummer 1 staat, dan staat ie wel op 2. Kaspersky is de beste keuze voor het beveiligen van je mac.

antivirus macKaspersky Total Security is voor Mac en alle andere OS systemen en apparaten zoals Android smart phones  en Microsoft Windows. De software waakt over je privacy, voorkomt identiteitsdiefstal en beschermt je kinderen online. De Mac beschikt nu ook over onze unieke functie Safe Money, die extra beveiliging biedt als je internetbankiert, online winkelt of betalingswebsites gebruikt. Je beschikt over onze bekroonde beveiliging voor je financiën, bankrekening en creditcards.

2. Bitdefender Internet Security Mac 2015

Bitdefender is de grootste concurrent van Kaspersky. Bitdefender staat ook altijd in de top 3 in welke vergelijkende test dan ook met elk specifiek product dat ze hebben ontwikkeld. Vooral AV-TEST is zonder enige twijfel overtuigd van de kracht van de Bitdefender.

Voor meer informatie: Bitdefender Mac Security 2015

3. Kromtech Mackeeper

Kromtech is een van de beste keuzes voor het beveiligen en optimaliseren van een mac. Het grote voordeel van de Mackeeper in vergelijking met de echte A-merken op het gebied van antivirus software ontwikkeling is het feit dat de Mackeeper één van de eerste mac antivirus oplossingen en dat er een technische dienst zit ingebouwd met Apple gecertificeerde techneuten. Deze kun je ook raadplegen voor het verwijderen van malware op jouw mac computer.

 4. Trend Micro Antivirus voor Mac 2015

Een goedkoper alternatief is de Trend Micro Antivirus voor Mac. Dit programma stelt uw digitale leven veilig en beschermt uw privacy tegen online bedreigingen, gevaarlijke websites en identiteitsdieven. Het programma blokkeert gevaarlijke websites, beschermt uw privacy op Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn, biedt veilig surfen.

Gerelateerde artikels:

Gerelateerde producten:

Greep uit geraadpleegde bronnen:

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.