POPULAIRSTE ANTI-VIRUSSOFTWARE

Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar de meest popluairste anti-virussoftware zonder te beseffen dat het tijdperk van klassieke anti-virussoftware voorbij is.

populairste anti-virussoftwareDe beste anti-virussoftware is geen klassieke, populaire anti-virusprogramma zoals Avast en Microsoft deze traditioneel leveren, maar een complete malware scanner of anti-malwaresoftware programma. Wanneer iemand gebruik maakt van de populairste anti-virussoftware dan zou hij of zij deze moeten complimenteren met een second-opinion anti-malware programma die ook real-time protection (RTP) levert met een adware remover. Gelukkig kan dit ook een Nederlandse anti-virussoftware aanbieder. De Nederlandse Hitman Pro van SurfRight is een Hit ( ;

De populaire anti-virussoftware programma’s zijn gratis en bieden meestal geen RTP. Deze zit in de betaalversie. Vandaar, gratis anti-virussoftware is geen afdoende bescherming en gewoon een lokbeet om gebruikers later op te waarderen naar een betere, completere versie waarvoor je moet betalen.

beste anti-virussoftware populairEen concreet voorbeeld is MalwareBytes. Wil je over RTP beschikken, hetgeen tegenwoordig echt ten zeerste is aan te bevelen, dan zul je moeten betalen. RTP kan je helpen te beschermen tegen browser-hijackersMalwareBytes is met MBAM één van de meest populaire anti-virussoftware. Volgens een recent onderzoek van OPSWAT neemt MalwareBytes een derde plaats in. De populairste anti-virussoftware programma’s zijn Avast en Microsoft Windows virusscanners. Deze drie aanbieders hebben gezamelijk een 46,5 % marktaandeel van de anti-malwaresoftware markt.

Het is belangrijk dat wanneer je kiest voor een anti-malwaresoftware programma dat je kijkt dat deze het volgende kan aanbieden:

Voor meer informatie:

P.S.

Het probleem van mac-malware en mac virusscanner programma’s wordt nog niet zoveel belicht in deze rapporten.

Bronnen:

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: