PC CLEANER

Wat is een goede PC cleaner? Een goede vraag, maar wat wil deze term eigenlijk zeggen? Wat wil je eigenlijk cleanen?

Een PC cleaner verwijst naar een programma dat de computer kan schoonmaken en versnellen. Maar, het klinkt allemaal vaag. Ik wil graag wat meer duidelijkheid verschaffen met deze term pc cleaner. Oorspronkelijk verwijst deze term naar een programma voor het opschonen van het Windows register, een registry cleaner. Wanneer je voor een aantal jaren naar een pc cleaner zocht, zou je waarschijnlijk een registry cleaner hebben gevonden. Het gebruiken van een registry cleaner is zeker nog relevant, maar tegewoordig moeten we veel meer cleanen dan het Windows register van een computer.

pc cleanerVandaar als we tegenwoordig op zoek zijn naar een PC cleaner, moet deze ook de browsers kunnen opkuisen en de hele harde schijf kunnen opschonen. We gebruiken immers veel meer applicaties en software programma’s dan voorheen. We maken immers meer rommel op de computer. Vandaar, ik zou zelf zoeken naar een PC cleaner die naast een registry cleaner ook een hoop andere gereedschappen bevat om de computer mee te verzorgen. Laten we eens een concreet voorbeeld nemen van deze ontwikkeling.

beste pc cleanerVoor een aantal jaren terug, zouden vele mensen die naar een goede pc cleaner zochten in aanraking komen met de Regclean Pro, een pure registry cleaner. De maker van deze register cleaner heeft de trend voorzien en heeft met de tijd de Advanced System Optimizer ontwikkeld. Deze pc cleaner bevat niet alleen de oude Regclean Pro, maar ook een reeks andere tools waaronder een virusscanner. Het is een zogenaamde totaaloplossing c.q. complete Windows optimalisatie software suite. Trouwens, Systweak, de maker van deze software is een Microsoft erkende ontwikkelaar en we kunnen dan ook deze software aanraden om eens te bekijken.

Ten slotte, er zin ook PC cleaners beschikbaar voor mac computers, deze worden mac cleaners genoemd. Een bekende is de Mackeeper.

Voor meer informatie:

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: