Spyware doctor met anti-virus Review

Waarom is PC Tools Spyware Doctor met anti-virus geen slimme keuze meer?

Er is niets zo vervelend als virus en spyware overlast! Uw computer wordt steeds trager, programma’s hangen vast of werken niet meer en u heeft de kans dat u andere computers ( die van vrienden of kennissen) ook besmetIn de post Windows 7 versnellen raad ik daarom ook aan, geregeld de computer op virussen en malware te testen.

spyware doctor

Gelukkig bestaat er software die voorkomt dat uw pc besmet wordt, en die tegelijk ook nieuw ontdekte virussen snel verwijdert. Een bekende naam is de Spyware Doctor. Deze software was oorspronkelijk ontwikkeld door PC Tools en voldeed prima. Niettemin, sinds de amerikaanse security software reus PC Tools heeft overgenomen, is de kwaliteit van de Spyware Doctor behoorlijk gedaald. Helaas, daarom moet ik dit artikel moeten aanpassen en moet ik hier meteen melden dat er nu een veel beter alternatief is, de SpyHunter. Deze anti-spyware software heeft snel een goede reputatie opgebouwd bij het verwijderen van hardnekkige spyware en rootkits.  Het is volgens mij beter dat u de SpyHunter eens gaat bekijken dan de Spyware Doctor van PC Tools. De meeste lezers testen hier nu deze uitstekende software. Voor meer informatie zie ook de YouTube presentatie over hoe deze anti-spyware software werkt:


SpyHunter – klik voor een gratis testversie van deze krachtige anti-spyware software 
 spyware doctor

spyware doctor versus spyhunter

Welke bescherming biedt Pc Tools Spyware Doctor met anti-virus?

Wilt u spyware verwijderen met deze software? Deze anti-virus software beschermt uw computer tegen virus aanvallen en spyware infecties. U krijgt dus een goed anti-virus en spyware programma in een pakket.En het beschermt niet alleen tegen virussen en spyware, maar ruimt ook gevonden virussen en spyware meteen op. Deze anti-virus software beschermt  tegen de volgende dreigingen:

1. Bescherming tegen diefstal van uw persoonlijke gegevens.

Uw computer staat vol met persoonlijke documenten, financiele data, bank gegevens, etc. Gegevens die niet voor vreemden bestemd zijn. Indien uw computer besmet is geraakt met een Spyware virus,  kunnen al uw persoonlijke gegevens naar hackers doorgestuurd worden! Dit anti-virus  programma van Pc Tools zorgt er voor dat dit soort virussen zich niet kunt installeren op uw computer en zo voorkomt u dat uw data “op straat” komen te liggen.

2. Internet bescherming.

Spyware doctor beschermt u tegen een een virus besmetting  als u aan het surfen bent op het internet. Maar  het doet nog veel meer! Heeft u wel eens een e-mail ontvangen van iemand die zich voordeed als uw bank? In zo’ n e-mail wordt u gevraagd om een aantal gegevens te controleren op een bepaalde website. Als u vervolgens op die link in dat mailtje klikt, verschijnt er een website die precies lijkt op de website van uw echte bank. Op die  namaak website wordt u allereerst gevraagd om uw bankrekeningnummer in te vullen en vervolgens uw pincode. Een truc om uw bankgegevens en pincode te bemachtigen om vervolgens uw bankrekening te plunderen. Ook hier beschermt dit product u tegen en tegen dit soort nep sites (ook wel phishing genoemd). Indien u op zo’n website terrecht komt, wordt u meteen gewaarschuwd.

3. Download beveiliging.

Wilt u een bestand downloaden van het internet? Dit anti-virus programma van Pc Tools waarschuwt u indien deze download bekend staat als potentieel gevaarlijkDus voordat u een bestand op uw computer gaat downloaden, wordt u gewaarschuwd voor de rico’s als dit bestand mogelijk gevaarlijk is.

4. Actieve systeem controle.

Een virus besmetting kunt u ook krijgen via USB sticks, DVDs, illegale spellen, etc. Dit anti-virus is op alles voorbereid en beschermt uw pc continue tegen keyloggers, browserkapers, trojans en nog veel meer. 5. Wat natuurlijk heel belangrijk is bij een anti-virus is dat hij up to date blijft. Dat wil zeggen dat het programma op de hoogte moet zijn van de laaste nieuwe virussen. Want elke dag worden nieuwe virussen gemaakt, die slimmer zijn dan de voorgaande! Normaal gesproken zoekt een anti-virus programma naar recente updates op het moment dat u uw computer opstart. Dat is meestal vervelend omdat dit het opstarten van Windows trager maakt. Pc Tools heeft een heel inteligente oplossing hiervoor gevonden. Anti-virus en anti-spyware updates worden ‘ op de achtergrond’ gedownload en ge-updated. Dit betekent dat u niet meer hoeft te wachten totdat een en ander geinstalleerd is. U kunt gelijk beginnen. En dat is tijdwinst! Meer technische informatie over dit product kunt u hier vinden.

Gebruiksgemak en service Pc Tools.

Pc Tools is erg sterk in het maken van programma’s die voor iedereen gemakkelijk zijn te gebruiken. Of u nu een ervaren of onervaren computer gebruiker bent. Bovendien beschikt PC Tools ook over een hele goede hulp service. Mocht  u vragen hebben, dan kunt u gewoon in het Nederlands uw vragen stellen. Een goed product en een goede service maken dat Spyware Doctor met Anti-virus meer dan 160 miljoen keer is gedownload!

Conclusie over de Spyware Doctor:

Spyware doctor reviewVoor twee jaar terug zou ik gemakkelijk de Spyware Doctor zonder reserves aanbevelen. Nu is deze conclusie niet meer relevant. Tijden veranderen en nieuwe, betere programma’s duiken op. De SpyHunter is op dit moment een betere oplossing om hardnekkige spyware mee te verwijderen. Wilt u een ander programma bekijken dan kunt ook eens ons artikel lezen over de SpywareFigther: SpywareFighter Review.

Links gerelateerd aan Spyware Doctor en anti-virus
Link Niet spyware, adware maar ransomware! Wat is dat?
Terug naar boven Terug naar boven
[retweet] [facebook] [buzz]