SpywareFigther

Met de introductie van malware heeft u aan alleen een antivirus bescherming is al lang niet meer genoeg. Malware is een verzamelnaam voor schadelijke software, waaronder Spyware, trojans, wormen, keyloggers, identiteitsdiefstal en meer. Heeft u een antivirus software gekocht of gebruikt u een gratis virusscanner, die alleen uw pc tegen virussen beschermd, dan is SpywareFighter een goede oplossing voor u!

spywareFighter

Download hier de SpywareFighter

SpywareFighter voordelen

Dit product, heeft helemaal zich gespecialiseerd in het verwijderen van Spyware en biedt dankzij de volgende functionaliteiten een totale dekking tegen spyware:

 • Realtime controle van het gehele systeem
  Hiermee voorkomt u dat op geen enkel moment spyware geïnstalleerd kan worden op uw pc.
 • Het actief scannen van het intern geheugen
  Malware wil zich graag nestelen in het geheugen van uw computer. Door het monitoren van het geheugen vormt dit geen dreiging meer
 • Dagelijkse nieuwe updates van nieuwe spyware definities
  Door dat er elke dag nieuwe varianten van malware opduiken, moet u anti-malware up-to-date blijven om ervoor te zorgen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe dreigingen.
 • Patroon herkenning
  Ook als een malware nog niet officieel ontdekt is, kan SpywareFighter malware herkennen.
 • Scannen van content
  Scant niet alleen het systeem en het geheugen, maar kan ook de inhoud van files scanner op aanwezigheid van Trojans of andere malware
 • Quarantaine
  Met deze mogelijkheid kunt u, indien u een verdacht proces aantreft, dit proces in quarantaine zetten. U schakelt het proces uit en indien u zich heeft vergist kunt u dit weer heel eenvoudig ongedaan maken.
 • Gratis support per telefoon en e-mail.
 • Probeer SpywareFighter gratis voor 30 dagen

Tip: Internet traag? Dat kan eenvoudig opgelost worden met een goed antivirus software.

Aanbevolen: Internet Security.

De makers van SpywareFighter 3

SpywareFighter wordt gemaakt door een Deens softwarehuis onder de naam SpamFighter.
SpamFighter (wat trouwens ook een product van hun is) is in 1995 begonnen onder de naam cybernet.dk.  Toen op een dag hun email server werd plat gelegd door een spam, besloten ze hun eerste product: SpamFighter te ontwikkelen. SpywareFighter is slechts één van vele succes producten. Denk bijvoorbeeld aan SpyFighter, Slow-PCfighter of zoals eerder gezegt SpamFighter.

Alle producten van SpamFighter zijn gecertificeerd door Microsoft.

SpywareFighter- klik voor een gratis scan!
SpamFighter producten zijn gecertificeerd als Gold

Conclusie

SpywareFighter is een goede aanvulling op een virusscanner die uw pc beschermd tegen alleen virussen. Spyware verwijderen kunt u zeker goed doen met deze software. Het product zit technisch goed in elkaar, is makkelijk in gebruik en heeft dankzij een blog, een actieve community, handleiding een uitstekende support. Een ander goed programma is de Spyware Doctor.

[footer]