FREE REGISTRY CLEANER

Wat is de waarde van een free registry cleaner?

Er wordt veel gezocht naar een free registry cleaner. Dit is iets waar vele cyber-criminelen weet van hebben. Het zelfde liedje geldt voor de free antivirus software. Er wordt daarom vele free registry cleaners op het internet verspreid die malware hebben ingebouwd. free registry cleanerVaak is dit in de vorm van adware of spyware. Zo’n free registry cleaner wordt ook wel een rogue registry cleaner genoemd.  Het lukraak downloaden van een gratis registry cleaner is dan ook bijna een garantie voor het verkrijgen van computer problemen. Heeft u zo’n gratis registry cleaner op uw computer? Check uw computer met een goede anti-spyware oplossing. Lees hier meer over spyware verwijderen.

Het woordje free en gratis worden vreselijk misbruikt en is dan ook per definitie misleidend. Laat u niet misleiden! Waarom zou een bedrijf die winst moet maken enegergie en tijd steken in het ontwikkelen van een free registry cleaner? Is het een liefdadigheidsinstelling? Als het gaat om serieuze bedrijven zal het woordje gratis van toepassing zijn op een testperiode of een gratis scan met een rapport over het Windows register. Uiteindelijk zal de consument een licentie moeten kopen. Gratis licenties geven in dat geval alleen maar toegang tot een klein aantal functies.

Wat is een goede, betrouwbare registry cleaner?

free registry cleaner selectieEen goede en betrouwbare registry cleaner kunt u vinden in een Windows optimalisatie suite van bedrijven als Paretologic, Systweak, AVG of PC Tools. Een bekend en betrouwbare keuze is TuneUp Utilities van AVG of de Advanced System Care van Iobit. Even ter verduidelijking: deze software is veel meer dan alleen een registry cleaner. Het is een gereedschapskist vol met handige tools voor het optimaliseren en verzorgen van uw computer. Wilt u alleen een goede registry cleaner gebruiken? Lees dan de review over de Registry Mechanic.

Wat zijn bekende free registry cleaner merken?

Hier volgen een aantal bekende free registry cleaner merken. U kunt klikken op de naam om vervolgens een review over deze free cleaner te lezen.

Conclusie:

Maak geen gebruik van een free registry cleaner. Test alleen een goede registry cleaner van een bekende software ontwikkelaar. Besef dat u voor een kwaliteitsproduct een licentie moet afnemen. Voor goede informatie over registry cleaners, kunt u de volgende informatiebron raadplegen: Registry Cleaner Advisor.

Relevante posts:

[footer]

Auteur: 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.