VIRUSSCANNER MAC

Wat is de beste virusscanner mac kan hebben draaien?

Ja, de vraag naar een goede virusscanner voor mijn mac heeft mij de laatste jaren beziggehouden. Ik heb er alleen nooit echt een antwoord op geformuleerd. In het begin vaardigde ik de vraag af als onzin: een mac heeft geen virusscanner nodig.

beste virusscanner macSinds de verspreiding van meer en meer malware die alle mogelijke Apple computers wil infecteren, ben ik daar toch anders over gaan nadenken. De dreiging van mac malware groeit met de dag. Deze dreiging met veronachtzaamheid negeren is tegenwoordig gevaarlijk. Malware is er nu vooral op uit om mensen zo veel mogelijk te plukken door afspersing of diefstal. Online bank rekeningen worden nu vaak geplunderd met behulp van speciale banking trojans en banken willen hun klanten mede-aansprakelijk stellen. Iedereen zal later verplicht moeten investeren in een goede virusscanner. De Mac gebruikers zullen geen uitzondering zijn. Banken willen ook dat mac computers over een goede virusscanner beschiken. De beste viruscanner mac kan inzetten is naar mijn mening de Mackeeper.

Waarom is dit programma de beste virusscanner voor mac?

Dit is tot een bepaalde hoogte een subjectieve vraag. Sinds de verspreiding van een elk jaar groeiend aantal nieuwe mac malware soorten en varianten, heeft elk antivirus A-merk wel een variant uitgebracht voor Apple mac computers. Deze beweren allemaal dat ze uitstekende virusscanners voor mac ontwikkelen. Gelukkig zijn er onafhankelijke onderzoeksinstellingen die zich specialieren in het opzetten vergelijkende tests voor virusscanners. Bekende namen zijn o.a. AV-Test en AV-Comparatives.

beste virusscanners macOnderzoek heeft uitgewezen dat de Mackeeper tot één van de beste mac virusscanners behoort. Bij een vergelijkende test van AV-Comparatives behaalde de Mackeeper een foutloze score van 100 uit 100 punten. Dit is bijzonder aangezien Kromtech, de huidige maker van de Mackeeper, een nieuwe speler is in vergelijking met grote merken zoals Kaspersky, Bitdefender en Avira. Hoe komt dit?

mac virusscannerDe Mackeeper is één van de beste virusscanners voor mac aangezien Kromtech veel geld en tijd heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een uitstekende en complete security oplossing van Mac. Kromtech heeft vele taktische samenwerkingen met grote namen als AVIRA, INTEL en Google. De Mackeeper heeft daarnaast vele extra security features die andere security vendors niet aan hun producten hebben toegevoegd. Een concreet voorbeeld is de anti-dieftstal module. In feite is de Mackeeper niet alleen een security oplossing voor de mac met een uitstekende mac virusscanner, maar een volledige gereedschapskist voor het optimaliseren, schoonmaken en beveiligen van jouw mac. Is je mac traag geworden door te veel rommel op je harde schijf? De Mackeeper ruimt dit voor je op. Wil je de Mac sneller maken en optimaliseren? De Mackeeper beschikt voor tools die dit automatisch voor je kan doen. Dit kan niet worden gezegd van andere virusscanners mac computers zouden kunnen gebruiken. Daarom steekt de Mackeeper er boven uit en kan ik deze aanraden als de beste antivirus voor een mac systeem.

beste virusscanners macAanbevolen om te lezen:

Kromtech Mackeeper Review

Wat zijn ander bekende uitstekende virusscanners voor mac?

  1. Kaspersky Labs is gewoon een van de beste security vendors op deze planeet. De software van Kaspersky staat elk jaar in de top 3 van de best geteste virusscanners. Dit geldt ook voor de Kasperky Internet Security software voor mac. Een complete oplossing voor het beveiligen van een mac computer zonder compromissen.
  2. McAfee heeft van af het begin al aandacht besteedt aan de bestrijding van mac malware en de ontwikkeling van een uistekende virusscanner voor mac. De McAfee Internet security software voor mac is ook een complete security oplossing voor je mac.
  3. TrendMicro heeft ook een uitstekende virusscanner voor mac ontwikkeld. Vooral de TrendMicro Titanium Internet Security software voor mac is een zeer slimme keuze. Voor meer informatie: Trend Micro virusscanners for mac!

Ik hoop dat dit overzicht en het artikel over de beste virusscanner mac kan gebruiken, je kan helpen met het maken van je eigen keuze. De bovengenoemde producten zijn allemaal ontwikkeld door uitstekende security software ontwikkelaars. Ze zijn niet gratis, maar dat is niet vreemd als men bedenkt hoeveel geld en middelen het kost om goede security software te kopen. Alles wat gratis is, is misleidend. Een goed artikel over dit onderwerp: waarom is een gratis virusscanner geen afdoende beveiliging?

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: