Wmiprvse.exe

Heeft u een probleem met Wmiprvse.exe? 

In de eerste plaats, moet u even controleren wie de fabrikant van uw computer is.

Wmiprvse.exeAls u een HP computer heeft dan is een Wmiprvse.exe probleem gerelateerd aan de HP CPU assistant of de Wireless Assistant. Een missende driver in de HP Wireless Assistant (HPWA) kan de oorzaak zijn van uw Wmiprvse.exe probleem. Het is belangrijk om uw computer drivers ook wel stuurprogramma’s bij te houden om geen problemene te krijgen met uw hardware en software prestaties. U kunt drivers gemakkelijk bijhouden met driver update software ook wel een driver scanner genoemd. Wanneer u de drivers van uw HP devices heeft bijgewerkt, dan zal Wmiprvse.exe niet meer CPU van uw systeem verslinden. Hier volgt ook een handleiding over wat u kunt doen met zogenaamde CPU spikes in verband met Wmiprvse.exe en HP computers: Wmiprvse.exe & CPU Spikes.

In de tweede plaats, kan Wmiprvse.exe gerelateerd zijn aan een Microsoft applicatie, de WMI host proces (Windows Management Instrumentation) die wordt gebruik voor het monitoren van het netwerk en het ophalen van informatie over desktop systemen binnen b.v. een bedrijfsnetwerk. Wanneer u denkt dat het probleem hiermee te maken heeft, zult u de syteem beheerder om advies moeten vragen.

Wmiprvse.exe cpu spikeIn de derde plaats, kan Wmiprvse.exe gerelateerd zijn aan een malware besmetting. Dit is onwaarschijnlijk, maar goed, het komt vaak voor dat kwaadaardige programma’s zich voordoen als reguliere Windows processen. In dat geval zou u moeten controleren of het proces gerelateerd is aan de juiste opslag locatie op uw computer. Een Wmiprvse.exe proces moet op het volgende bestandspad zijn opgeslagen: C:\WINDOWS\System32\Wbem . Als dit niet het geval is, heeft u te maken met een kwaadaardig programma. In dit geval is het verstandig om uw systeem te controleren met een goed antivirus programma. We raden u aan om een specialist hier voor te gebruiken: SpyHunter 4.

Gerelateerde artikels:

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.