Spyware doctor Technische gegevens

Spyware doctor heeft met de laatste versie 2011, zich sterk verbeterd.
De motor van deze anit-virus heeft de hoogste waarderingen ontvangen van onafhankelijke testlaboratoria en wordt aanbevolen door software beoordelaars in de hele wereld.
Ze scannnen niet alleen de basis van het OS maar ook het geheugen, opzoek naar bedreigingen die zich daar schuilhouden.

[antivirus image=’alert’]

Ook op het gebied van internet beveiliging hebben ze hun product geïnnoveerd.
Zo wordt u tijdens het surfen op meerdere lagen beschermd tegen mogelijke aanvallen vanuit het web, zoals phishing, intimidatie en heimelijke automatische downloads.
Zij doen doet met behulp van Site Guard, die voorkomt dat u mogelijk onveilige of phishing websites bezoekt of bedreigingen downloadt via uw browser of e-mail.
Ook beschermt het u tegen potentieel schadelijke tracerende advertentiecookies. En om het surfen nog veiliger te maken hebben ze browser Guard geintroduceerd.
Deze stopt automatische downloads, imitatie antivirus en schadelijke bestanden van verdachte of criminele websites.

Zijn er keyloggers, ActiveX objecten, browserkapers, keyloggers, Trojans op uw pc actief, dan zal IntelliGuard™ deze detecteren en verwijderen.
ThreatFire™ Behavioral Intelligence is een nieuwe technologie waarmee nieuwe bedreigingen sneller geblokkeerd worden dan mogelijk is met de traditionele detectiemethoden.Door gewoon de plug-in toe te voegen, zal Behavior Guard met ThreatFire’s ActiveDefense technologie waarvoor octrooi is aangevraagd, intelligente scans maken en de computerprocessen analyseren om elke schadelijke activiteit nauwkeurig te identificeren en te blokkeren.

Deze anti-virus blijft altijd up-to-date dankzij het systeem Smart Updates.
Deze levert automatisch frequente updates om de nieuwste malware te bestrijden door op de achtergrond updates en upgrades te installeren waardoor u beschermd blijft zonder onderbreking van uw online activiteiten.

Ook heeft SpywareDoctor een game modus. Deze game modus herkent automatisch dat uw pc overschakelt naar een volledige schermmodus voor spellen, films of presentaties en zorgt er voor, dat er geen onderbrekingen plaatsvinden.

Kortom: zoekt u goede bescherming tegen virussen en spyware dan raadt ik u aan dit product te downloaden en gratis te proberen.
U kunt daarna altijd besluiten het spyware doctor te kopen, of hem de verwijderen van uw computer.

Technische gegevens:

Huidige Versie: 8.0.0.624
Bestandsgrootte: 501 KB
Besturingssysteem: Microsoft Windows 7 (32bit, 64bit), Windows Vista SP1+ (32bit, 64bit), Windows XP SP2+ (32bit)
Bescherming Tegen: Spyware, Adware, Spyware Trojans, Keyloggers, Identity Theft, Hijackers, Tracking Threats, Rogue Anti-Spyware, Ongewenste Software, Phishing, Pop-ups en Slechte Websites.
Uitbreidingen: Er zijn plug-ins beschikbaar inclusief Site Guard, Email Guard en Behavior Guard

[footer]

Meet the Author

Admin
0 comments… add one

Leave a Comment