MACBOOSTER

Ik heb een eindelijk een concurrent gevonden voor de Mackeeper van Kromtech, de MacBooster van Iobit. Mackeeper wordt vaak beschouwd als een van de beste mac cleaners aangezien deze een uitstekende viruscanner voor mac heeft ingebouwd. De nieuwe MacBooster 2 is nu ook uitgerust met een verbeterde Mac antivirus module. Het lijkt er op dat de Macbooster 2 een geduchtige tegenstander is voor de Mackeeper. Laten we dit eens verder bespreken.

Kan de MacBooster zich meten met de MacKeeper?

macbooster reviewAls we kijken naar het uitelijk van de Macbooster, dan lijkt deze veel op de bekende CleanMyMac 2 software van MacPaw. CleanMyMac is een van de meest gerenomeerde mac cleaners die helaas een antivirus module mist. Een mac opschonen met de MacBooster betekent dat je ook alle mogelijke mac malware kunt detecteren en verwijderen. Voor sommige mac gebruikers is dat een overbodige luxe. Deze kopen gebruikelijk de CleanMyMac 2 software om een mac sneller te maken aangezien deze de goedkoopste is. Maar we gaan er van uit dat onze lezers op zoek zijn naar de beste en meest complete mac utility software. Daarom gaan we de MacBooster eens vergelijken met de Mackeeper. Dat kunnen we eens doen door alle belangrijke gereedschappen en eigenschappen is netjes in een overzicht te zetten:

FEATURES MACBOOSTER    versus    MACKEEPER
1. ANTIVIRUS JA JA
1.1. CERTIFIED NEE JA
1.2. TOP 10 NEE JA
1.3. ANTI-THEFT NEE JA
1.4. SAFE BROWSING NEE JA
1.5. PRIVACY PROTECTION JA JA
2. CLEANER JA JA
2.1. Binaries Cutter JA JA
2.2. Cache Cleaner JA JA
2.3. Logs cleaner JA JA
2.4 Languages Cutter JA JA
3. DISK CLEANER JA JA
3.1. Duplicate Files JA JA
3.2. Files Finder JA  JA
3.3. Uninstaller JA JA
3.4. Large Files JA NEE
4. FILE RECOVERY NEE JA
5. FILE SHREDDER NEE JA
6. DATA ENCRYPTION NEE JA
7. DATA BACK UP NEE JA
8. TECHNICAL SUPPORT JA JA
8.1. EMAIL JA JA
8.2. LIVE ASSISTANCE NEE JA
9. KWALITEIT STEMPELS NEE JA
10. PRIJS 60 USD 60 EURO

Conclusie over de Macbooster:

Dit overzicht geeft al snel aan dat de Mackeeper meer kwaliteit en gereedschappen geeft voor ongeveer dezelfde prijs. De MacBooster mist nog te veel om zo’n prijs te rechtvaardigen. Het is mogelijk om de Mackeeper gratis te testen. Voor meer informatie: MacKeeper Review.

 

Meet the Author

Admin

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: